Agenda tildelt Svarta Bjørn-statuetten 2022

25. mars 2022

Hadde den mest kreative VU-utstillingen.

Denne gjeve og flotte Svarta-Bjørn statuetten deles ut til den utstillingen i byen som en jury kårer til årets beste under Vinterfestuka. Utstillingen skal være et ansikt utad og forteller og fremhever rallarkulturen i Ofoten.

Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik står bak kåringen. Juryen i følge med Svarta Bjørn representantene og selveste Overrallaren kom torsdag for å overraske våre ansatte.

I sin begrunnelse for tildelingen skriver juryen:
«Dette er en bedrift som har pyntet og laget rallarstemning i mange år. I år har de pyntet mange rom i forbindelse med Kafeen på Havna. De har blant annet et rom de kaller VU-rommet hvor veggene er «tapetsert» med gamle aviser. Utrolig dekorativt samtidig som det er morsomt å lese hva som sto i avisene mange år tilbake i tid. Til og med tidsriktig mat har de på buffeen sin. I tillegg har de utvidet med et ekstra stort rom hvor alle tingene fra bord, stoler, det som henger på veggene, ja til og med det som er utstilt er tidsriktig inspirert. Juryen er imponert for en enorm innsats de har lagt i å skape rallarstemning»

Vi er kjempestolte over dette sier gjengen i Kafeen på Havna/Bruktikken.

Les mer her hva Fremover skriver.