Agenda + Kopano

24. mai 2023

 

Agenda strategisk partner i landsdekkende kjede!

Vi har spennende nyheter for våre jobbsøkere, samarbeidspartnere, VTA-ansatte og ansatte. Agenda har inngått avtale som strategisk partner hos Kopano.

Kopano er en landsdekkende kjede bestående av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter. Kopano jobber for at alle skal kunne lykkes i arbeidslivet, og er for folk flest.

Kopano utvikler og drifter digitale løsninger som er spesielt tilpasset bransjen vi jobber i, og jobber tett med partnerbedriftene for å utvikle et skreddersydd fagsystem som gir best mulig utbytte og kvalitet for våre jobbsøkere og kunder. I tillegg skal de bidra med anbudskompetanse for etablering av felles kvalitetssystemer som gir konkurransefortrinn og sikrer høy kvalitet i våre anbudsbaserte tjenester.

Når vi velger å knytte oss til Kopano handler det om at vi har en tro på at vi sammen blir bedre. Som lokalt forankret bedrift i Nord-Norge syns vi det er viktig å bygge kompetanse og ikke minst bygge nettverk sammen med andre lignende bedrifter på tvers av landet. Sammen leverer vi høyere kvalitet og mer slagkraft i våre tjenester.

Vi gleder oss og ser fram til inspirasjon og læring sammen med alle våre nye partnere!